Bobblehead Bunny

Tävling på hemma plan! ♥

Tjenare. Idag har det varit tävling i Västerås från kl.10.00 till ca 16.00 :) I singeln kom jag till semifinal. Men jag är väldigt nöjd ändå :) I gruppen kom vi typ sist. Men det beror bara på att vi är 5 stycken och alla andra grupper är 6 eller 7. Men nu kommer vi till det bästa! I paren kom jag etta tillsammans med Nathalie. Vi är nu i guld klass! :D Här kommer bilder.
Olivia och hennes parkompis Sara! :)
Bara för att jag gjorde ett splitthopp :)
Här kom vi 1:a i paren. Vi har gruppkläderna på oss här :)
Tokig bild på mig :D
Gruppen :)
Singeln. Orkar inte lägga in fler bilder nu, tyvärr ;)

Olivish komming!

Hejsan. Nu är jag med Olivia och Olivia är med Maja. Vi har tagit lite bilder. På 2 bilder tror jag att Klara är med. Här kommer bilderna:
Pöösssss från Maja o Bolivia! ♥

Konsert :D

Ursäkta att jag inte har skrivit på länge. Men nu kommer ett riktigt gott inlägg :D
Idag ar det först skolan, sen var det hem till Ella för att fixa iordning sig till konserten. På vägen hem köpte vi lasagne som vi skulle äta lite senare hemma hos henne. När vi kom hem till henne åt vi och fixade iordning oss. Sen skulle vi till konserten. Där sjung jag och dansade :D Eftersom att jag går i musikklass så var det ju såklart att jag sjung men jag dansade också :D Det var allt från dag :D Tänkte bjuda på lite vinter/sommarbilder :D


Min söta lillebrorsa :D♥


Jag och bäzzan♥♥ LOVE YOU MAJA♥

Dans!

Hejsan!
Just nu har jag dans i skolan. Jag är här med min danslärare, Hanna, Roosa, Nadia och Nadine. Vi har precis börjat... Vi får göra typ vad vi vill :) Men i alla fall så längtar jag till på lördag och till på fredag. På fredag får vi påsklov och på lördag så kommer jag tävla! :)
Ses senare!
Pöööösssssss! :)

NO lektion...

Tjenare.
Just nu är jag på NO lektionen. Jag är klar med mitt arbete och jag har vikarie så jag och mina kompisar fick göra vad som helst. Men jag valde i alla fall att gå in på blogg.se och skriva ett litet inlägg. Idag i skolan har vi hoopat långhopprep. Det var jätte kul!
Här kommer lite bilder från NO lektionen:
Hejdå!

Fråga!

Ja, alltså jag tycker att ni som kollar på våran blogg ska fråga oss saker. Så vi tycker att vi kan ha en liten "frågestund". Ni kan fråga allt om oss. Det är bara att fråga på! :) Det skulle vara jätte roligt om det blev många frågor! :) Vi kommer svara på ALLT! Det kan vara privata frågor exempelvis bara till Maja eller bara till Olivia! Tack i förhand för alla frågor! ♥
Hejdå!


Vänster eller höger?

Tjenare :)
Jo, jag undrar bara om du är vänster eller höger hänt?
Själv är jag högerhänt. Men jag kan skriva med båda. Men vilken hand tycker ni är snyggast att skriva med? Alltså av mina stilar? :)
Höger är den högst upp och vänster är den längst ner.
Tog lite fler bilder.
Hejdå!

Massor av skoj

Klony gungar lite.
Hejdå!

:(

O.B.S!! ALLA LAVLA FAN? HON ÄR PÅVÄG, VI JOBBAR PÅ ETT AVSNITT JUST NU!
Min mobilsladd har slutat att fungera så jag kan inte lägga in bilderna från Tjuv och polis idag eller igår :( Kommer att lägga in dom så fort jag bara kan men ska förösöka att få sladden att funka :)
Annars har det vart en vanlig dag. I början lite träning och sedan Maja, Klara och min andra kompis Mathilda som kommer att vara med i nösta avsnitt utav Lavla. För alla som undrar vart hon har tagit vägen så är hon påväg... Vi började idag men vi hann inte klart, för att jag skulle åka till ett shoppingcenter och handla nya skor. Var det tänkt iallafall. Min lillebror hittade ett par jätte snygga skor men jag hittade inga som jag ville ha :( Men det är ingen panik för att ja har skor så att det räcker :) ♥ När jag kom hem så var jag med Maja och Mathilda igen, och sen skulle jag äta pizza :D Det var min dag idag :D Inga bilder från idag tyvärr men jag kan bjuda på en annan :D
Haha :D Och sen vill jag visa vad man brukar ha med på en danstävling :D
Kolla in det här och försök slå detta ;)
Ta gärna kort på eran packning när ni ska på någon tävling eller sådant för det är rätt kul att se vad man brukar ha med sig ;D
Pössar♥

Tjuv o Polis

Tjenare!
Nu har jag varit med Mathilda och Olivia. Vi hade jätte roligt. Vi var med på tjuv o polis och allt de körde. Här kommer lite bilder från idag :D
Bilderna strular. Så jag kan inte ladda in fler. Men jag har varit och köpt nya Coverse idag också :) Gröna fick det bli :D
Hejdå!

Ridtävling

Klara tävlade i ridning förra veckan.
Hejdå!

Airplanes

I onsdags med Klara och Klony.
Klara gungade med Klony i onsdags.
Nyu är jag ett flygplan.
Hejdå!

Sommartid ♥

Nu är det sommartid. Jag tycker att det börjar kännas som sommar ute också. Seriöst 18 grader ute var detr för några dagar sen jue! ♥ Men aja, hoppas att vädret håller i sig! :D
Pöös!

Hungerspelen

Hejsan!
Idag har jag varit med Linnea och Ida på förmiddagen. Vi hade jätte roligt :D Vi sparkcyklade och var i lekparken och jada jada jada... Men i alla fall så har jag varit på en biofilm idag. Jag Klara och Linnea kollade på Hungerspelen. Den var as bra! Guu ni måste bara se den! Världens bästa altså! :D
Hejdå!

Smink :)

Snart ska jag på dansuppvisning, så jag tänkte visa hur jag har sminkat mig ;)
Kommer att komma mer bilder på mig och Maja när vi sparkcyklar utomhus med Linnea :D

Stor öga

Vaknade precis av att Klony kom och buffla på mitt huvud. Haha! Nu sitter jag i min säng med datan i knät och är inne på gSm och FB :D Haha. Detta inlägg blev väldigt tråkigt. Ehehe. Men aja, jag kommer skriva mer senare idag :D
Lika va?
Hejdå!

Ohud ♥

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan. En helt vanlig dag... Jada, jada, jada...
Men min kompis Ohud gjorde världens snyggaste sak i mitt hår :) Den var snyggare innan, men den är snygg nu också :DDDD
Hejdå! <3

Bläää!!

Kolla noga på denna bild!
Jag satt och kollade på den ett tag, jag tog den i somras.
Sedan började jag tänka på vad vi hade lärt oss om Spindeldjur i NOn. Och i den boken stod det att alla spindeldjur har 8 ben. Så kollade jag lite extra på bilden, och sedan räknade ja benen! Den har ju tappat ett ben! BLÄÄÄÄ!!!

NO prov i morgon!

Tjenare!
I morogn har jag NO prov, sitter och pluggar för fullt just nu. Men jag har även engelska läxa, men det är bara glosor och jag kan typ alla :D Sedan ska jag kunna en sak med Hemkunskapen också, men det har jag tränat på.

I onsdags så hade jag studiedag och då sov jag hemma hos min kompis Roosa, tillsammans med Hanna och Emelie. Alltså jag sov hos Roosa från tisdag till onsdag. Sedan på onsdagen var vi på arosfortet och tävlade mot ett annat lag där bland annat Linnea, Nadia, Elin, Hibo och Ohud var med i. Vi vann så klart :) Vi fick dagens high score, i alla fall när vi var där.

Men nu över till idag! Jag fick reda på spanska prov resultatet idag! Och gissa vad? Jag fick ett A!!!!!!! Jag är happy! Och idag i skolan blev även Lana i min klass äggad av några andra, ehehe...!
Hejdå!

Nu så :D

Nu ska jag visa mitt inlägg. Idag är det så jätte, jätte fint väder :D Vart så glad när jag gick hem :)
Just nu sitter jag och gör läxa och ritar litegrann klockan kvart över sju så ska jag på träning :)
Det här är när jag går hem :)
Pözz♥ //

Gaahh!!!

Får inte in bilderna på datorn från mobilen!!! När jag fått in dom kommer mitt inlägg ;)

Lovisa idag :)

Just nu är jag med Lovisa :D Sedan ska vi på träning :)
Nu ska vi kolla på Efterlyst :)
Här är vi!
Q: Har du någon träning idag Isåfall, vad?

2 riktigt bra låtar just nu :D

http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=tYVJ2YQzmr4

Glasyr

Alltså det var någon som hade frågat mig och Olivia hur man gjorde glasyren på Cupcakes :) Jo vi använde,

60 g
mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 g phiadelphiaost


Hoppas det blir bra :)

Flumm

Tjenare!
Nu har jag och Olivia hållit på med våran låt. Vi har även spelat Gold Miner på spele.nl.
Men vi har haft superkul. Vi har grymtat varje gång man fick upp en gris. Vi sa: åh sten, Varje gång vi fick upp en sten Och så vidare. Vi har i alla fall haft jätteroligt. Jag vill tyvärr meddela att det inte blir något Lavla avsnitt idag. Klara ville inte spela in något idag. Klara är på rid tävling just nu. För att vara exakt är hon på hopptävling. Här kommer lite bilder från förut.
\
Jag fick se en sådan här hjärna i skolan
För er som saknar Lavla! :)
Jag har fobi för spindlar!
Hejdå!
Olivia Kom! :)

Bubble Trouble

Tjenare :)
Idag efter 12 ska jag nog vara med Olivia. Det var jätte länge sen vi var :( Men idag ska vi nog vara. Och gissa vad? Vi kommer troligtvis ut med ett till Lavla avsnitt idag :) Ska bli kul? Men vi får se hur det blir. Men man kan alltid hoppas på det i alla fall! Men jag har suttit och spelat Bubble Trouble på spele.nl.
Hejdå!

Euphoria :)

Igår uppträde jag för Loreen på stan :) Det var snajsigt och såhär ser tröjan ut som man fick :D
Det var fin :D Men nu ska jag snart på träning :) Jag vaknade klockan 8 idag :)
Syns senare ;) ♥

Splitt o Spagat

Tjenare :)
Jo, jag la ut en ny status på fb. Och jag skrev på den att om 30 stycken gillar ska jag kunna gå ner i båda spagat och splitt till söndag nästa vecka. Och det är 12 stycken som har gillat nu. Men på denna bild nedan är det färre som har gillat. Men aja, jag hoppas på att flera gillar :)
Fast även fast inte fler gillar ska jag ändå försöka. Men jag hoppas på att 30 stycken eller fler gillar :) Jag har ju trots allt 225 vänner :)
Aja!
Hejdå!

Zebra :)

Kalas dax :D
Q: Vad var ni på erat/någon annans kalas senast?

Fruit Ninja

Tjenare :)
Idag vaknade jag klockan halv 9. Jag gick upp vid halv 10, eheh :) Aja, sedan gick jag ner o åt lite frukost. O jadajadajada... Klara kanske kan fixa lite mer på våran blogg idag! :* Men just nu sitter jag och spelar Fruit Ninja :)
Hejdå!

Hemma från Aros Fortet

Japp. Idag direkt efter skolan var jag på Aros Fortet med Hanna, Emelie och Roosa. Vi fick dagens High Score. Vi hette typ Slusches, stav. VI var där till 18.00 ungefär :) Vi fick 1195 poäng. Vi ville slå hela Aros Fortets rekort. Men då måste vi slå över 2000 poäng. 

Men vet ni vad? Jo, hon som stod i reseptionen sa att de hade öppet till 21.00. Men det var bokat från klockan halv 7 till 9. Så vi kunde ju inte vara där då. Men aja, vi fick i alla fall ett present kort på Aros Fortet, vi fick för 4 personer i 2 timmar. Eftersom att vi hade gått miste om 2 timmar, eftersom hon hade sagt fel. Men det var ju helt ok att vi fick ett presentkort :) Ehehe :D
Hejdå!

Chokladbollar

Q: Vad vill ni att vi/jag/Olivia ska baka?
Ses!


Spanska o Svenska prov idag...

Tjenare!
Japp, nu har jag haft svenska och spanska prov. Det gick väl bra antar jag. Spanskan var lättare än svenskan? Konstigt när det gäller mig, LOL! ;) Aja nu ska jag f...n få bra resultat! Jag hoppas på A i spanska! :)
Nu sitter jag här med Hanna, Nadia och Roosa.
Pööööössss!

Nu ska jag få bra resultat

Nu har jag suttit och pluggat på svenskan och spanskan. Och nu äntligen har man lärt sig allt! Nu ska det visa resultat. Om ni vill ha en liten koll på vad vi jobbar om i svenskan så kommer det här! Men just det. Svenska är min första lektion i morgon också. Jag kommer vara närvös! Aja nu ska jag sova! Godnatt ;)
Ses i morgon! :)
Fast bara så att ni vet så är det inte bara Verb. Det är Substantiv och Adjektiv också :)
Godnatt! <3

Mat sedan dans

Tjenare!
Nu har jag pluggat til svenska provet och spanska provet som är i morgon. Ska ju bli kul. NOT! Men jag kommer nog klara mig i alla fall!
Men nu ska jag äta och sedan ska jag på dans.
Ses!

Hemma från skolan♥

Nu är jag hemma från skolan. Direkt efter skolan gick jag och tre andra kompisar till Mc donalds och köpte två varsina cheeseburgare, för att sedan gå till dansen. För på lördag ska jag dansa inför Looren♥
Igår fick jag reda på något hemskt... började nästan gråta, jaa!♥ Loorens hår är inte hennes, hon har peruk!
Men aja, nu ska jag plugga ♥ Shaooo!!
P.S: Kommer börja skriva frågor längst ner i varje inlägg och innan frågorna kommer det stå Q (question) och sen vill jag att ni svarar på dom i kommentarerna :D D.S
Q: vad ska ni göra på lördag? :)

Ojj... inser nu hur sällan jag skriver...

jaa, jag skriver typ aldrig. Men har haft fullt upp.
Engelska prov på fredag... inte något man önskar ;) Men nu kommer mamma så jag måste dra! ♥ Syns imorgon 3
Pussar

Lavla?

Hejsan.
Jo, det är så att vi inte har gjort Lavla avsnittet ännu. Alltså fortsättning följer grejen. Den kommer för hoppningsvis komma ut senast på söndag. Men det är inget jag kan lova. Jag och Olivia måste ju kunna vara o så. Men vi får hoppas att det kommer ut snart ;)
Pööössss!

Fudgekaka

Kom nyss hem från skolan. Nu sitter jag o äter mammas hemgjorde Fudgekaka :) Den är mumsig. Idag har det varit en helt vanlig skoldag... På torsdag blir det prov i både svenska och spanska. Ehhehe :) Men nu ska jag plugga till spanska provet ;)

Pluggning o Nice med Hanna Linnea o Klara

Tjenare :)
Idag har jag varit och haft jätte roligt med Hanna, Klara och Linnea. Vi har haft jätte kul i alla fall :) Orkar inte skriva om varför, eheh! Men i alla fall. Efter vi kom hem från det roliga, så pluggade jag och Linnea till spanska provet. Vi gjorde massa lappar som man kan öva på. Här kommer bider! Men det syns inte så bra vad som står på, men ve,m bryr sig? ;)
Orkar inte lägga upp flera, ehh :) Men i alla fall så kommer jag att plugga för fullt! Nu ska jag få full pott för i ...!!! Men vi ses säkert i morgon! Pööööösssss!

Här kommer videon på inbjudningskorten

Äntligen helg

Tjenare.
Förlåt att jag inte har skrivit så mycket på sistonde.
Men jag har haft mycket med skolan och dansen denna vecka. Jag kommer inte kunna skriva så mycket mitt i veckan. Och det säger jag för att nästa vecka har jag 2 prov. Och veckan efter det så har jag ett annat prov. Och sedan har jag nationella någon gång. Ehh?? Många prov, om man säger så. Jag har gjort typ 4 nationella i Svenska. Men inte i något annat ämne. Just nu sitter jag nere med min dator och gör inbjudnings kort och grejar.
Ehhee :)
Just det! Jag kommer lägga ut hur ni gör erat eget inbjudningskort :)
Men då kommer jag att göra de på video :)
Pööös!
Hejdå!

Jaa ;D SUPERMODELL!!

Jaa :) Idag har jag träning för modell saken :)
Ska bli väldigt roligt!♥

Jaa, idag vaknade jag, heheh :) Det var bra att jag gjorde ;D LOL♥
Men efter det åt jag en macka till frukost och sen böt jag om och fixade håret. Sedan borstade jag tänderna :)
Sen stack jag till bussen ♥ En vanlig morgon :)
Skolan har också vart helt vanlig. Förutom......
SO PROV :/ Det gick väl helt okej :) Det som var bra var att det var andra lektionen så man behövde inte vara nervös så länge...
Det hade vart värre om det var sista lektionen ;)
Nu sitter jag och äter äpple framför datorn :D
Hejdå :D  

Va? Matte, NO what ever istället för slöjd?

Tjenare.
Sitter i skolan nu. Jag är precis klar med NO. Det är jätte konstigt eftersom vi har annat i stället för slöjd, bara för att vi har vikarie. Bajs också! Men aja, snart är det i alla fall SO. Mycket bättre än detta. Aja... Vi kommer troligtvis att få sluta lite tidigare från "slöjden". Eftersom att vi har vikarie... Man hör inte vad han säger... Han mumlar i stället för att prata tydligt...

Träning ♥

Snart har jag träning :) Först freestyle och sedan grupp med bästa CHIQUITAS!♥
Men på freestylen kommer jag inte att köra några volter för att jag har fortfarande ont i svanskotan :(
Men idag blir det en bild som är tagen för någon dag sen :)

161 bilder, som jag tog hos Emelie

Oj.
Detta inlägg kommer bli långt. Ehehe :)
Här kommer 161 bilder!

Kolla :D

Här är när vi åker skidor :) Men vi är ju inte så duktiga... eller iallafall inte jag ;) Jag kommer i blå jacka och sedan kommer Maja med svart jacka och lila byxor! :)♥ Tryck på "Kolla :D" för att titta :D
Kolla :D
Sen är det också ett videoklipp när jag dansar freestyle i Katrineholm! :) ♥ 1:a! Tryck på "Kolla :D" för att titta! :D
Kolla :D
Maja du får lära mig sedan hur man lägger upp filmklipp här :D♥
Pözzzz♥

Ajjj.... :(

Jag har jätte ont i svanskotan sedan jag ramlade i skidbacken! Idag är det iallafall jätte dimmigt ute så jag kommer nog att vara inomhus heladagen... Kanske ska jag gå till någon kompis. Men idag klockan tre ska jag på fyra timmars dans med en norsk danstränare som har vart världsmästare i disco dans :) Det kommer att bli grymt kul! Kommer troligtvis att lägga upp ett videoklipp på bloggen när jag och Maja åker skidor :)♥ Men vi syns sen :)
Shaooo!!♥

Skidor :D

Igår åkte jag skidor hela dagen :) Och det var såååå kul!!!♥ Snacka om rolig upplevelse! Men i slutet ramlade jag och slog i "rumpan" i backen så jag har fortfarande såååå ont i den...♥ Jag älskar att åka skidor♥
Igår var jag också ute och fotograferade lite :) Här kommer bilderna som vart bra :)

Idag på gymnastikträningen så försökte jag att vara med så mycket jag kunde, men det gjorde för ont i svanskotan så jag fick köra styrka med min gymnastikkompis :) Men då blir jag bara extra stark så det gjorde inte så mycket.
Snart ska jag åka och köpa godis :) Men nu sitter jag med SO:n... igen! Men jag längtar till imorgon :D För då börjar all dansträning igen :) Hoppas att jag kan köra järnet då :)
Kramizar :D XOXO

Nu bär det av till Emelie

Nu ska jag åka till Emelie. Pappa ska skjutsa dit mig. Men innan det så ska vi åka o köpa något snacks så att vi kan ha något gott att äta på kvällen :) Vi kommer att ta bilder, så det är bara att ta det lugnt. Vi får se om jag bloggar senare ikväll.
Pööööössssss!

Snart bär det av mot Emelie

Snart bär det av mot Emelie. Men innan det så blir det mat, ehehe! Aja, jag ska i alla fall ta med något slags snacks. Men aja, jag hade lite tråkigt och ville än en gång testa min mobbade kamera. Så här kommer bilder på min packning och allt... :)
Kanske inte kommer blogga för än i morgon! Vi får se hur det blir <3
Pöööösss! <3

High Score

Nu har jag anmält mig till en danstävling i Västerås. Jag ska tävla singel, par och grupp. Min grupp heter som sagt HIGH SCORE. Jag längtar verkligen! Jag hoppas även att alla ser att jag frågat om dem kan ta med sig gruppkläderna vi köpte igår så att vi kan ta bilder med dem också :) Vill så gärna ha bilder som vi kan lägga in på bloggen! Aja, nu ska jag ner o duscha. Klockan 10 över 1 ska jag åka till Emelie och så ska vi vara där, och sova där. Ska bli skita kul! :)

Trött

Nu när man har åkt skidor hela dagen så är man väldigt trött. Jag längtar till sängen. Hehe, men jag ska vara uppe ett tag till tror jag :) Aja, jag kommer att ta bilder i morgon när jag är med gruppen och jag kommer troligtvis att lägga ut dem här sedan! Tog några nu, bara för att prova min kamera :)
Längtar till denna säng över :) <3
Min säng! Ehehe!
Aja, nu ska jag sova!
Godnatt! :)

Skidor nästan hela dan

Tjenare!
Idag var jag på stan från klockan 11-13.40 typ. Jag shoppade kläder till dansgruppen High Score. I morgon så ska jag vara med hela den gruppen :) Det ska bli kul! Jag ska även sova över hos en i den gruppen. Men Vilma ska också vara med. Jag vet inte om Sofia och Nathalie kan, men vi får hoppas det. Vi ska sova hos Emelie.
Idag har jag varit med Olivia i skidbacken också. Och jag får ursäkta denna mening, men faaan vad kul vi hade! Vi åkte från ca 15-21! Det har varit jätte kul. Båda har ramlat riktigt reält. Olivia ramlade på rumpa i ett hopp och jag kastade mig undan för att en person låg mitt i backen. Jag såg typ inte att hon låg där fören jag var 30 cm ifrån henne :P
Aja, har tyvärr inga bilder. Och jag orkar inte lägga ut några heller. Men aja, nu vet ni lite grann om vad jag har sysslat med idag och kommer syssla med i morgon. Just ja! Jag kanske inte kan blogga på kvällen i morgon eftersom jag ska sova hos Emelie. Men jag ska inte dit förän klockan halv 2 så det är inga problem! :)

cupcakes♥

Dagen innan jag vart sjuk så gjorde jag cupcakes till mig och min lillebror :) Look...
Okej :D
Shaoooo igen :D

Just jaa ;)

Jag har glömt att berätta hur det gick på tävlingen i lördags :)♥
Joo, jag tävlade i lördags och ska berätta placeringarna :)
Disco Fresstyle: FÖRSTA PLATS!!! 1:a!
Disco singel:     TREDJE PLATS!!!! 3:a!
Disco par:         TREDJE PLATS!!!! 3:a!
Jaa... som ni förstår så är jag rätt nöjd :) Men syns snart♥
Shaoooo....♥
Hahah ;D

Nudlar :D

Just nu sitter jag coh äter nudlar :D♥
Jaa :D Världs gott♥
Snart ska jag ut i skidbacken med Maja :D
Det kommer att bli världens mest spännande dag!
Jag har aldrig åkt slalomskidor förut.... Och så får man en skidbacke utanför dörren... Coolt!♥
Men idag blir det häftigt med något nytt som man ska testa :D
Syns snart♥

Idag shopping o skidor

Jag vaknade precis. Aja, Klara sov hos mig på en maddrass som verkar vara lite trasig, ehehe. Jaja. Klony var i min säng ett tag. Men han gick sedan. Men aja, vid kvart i 11 bär det av mot shopping och shoppar upp butikerna med Vilma, Sofia, Nathalie och Emelie. Vi ska shoppa till våran dräkt. Och nu hoppas vi på att allt vi vill ha finns! Annars blir vi ledsma :( Ehehhe! Men efter det vid typ 1-halv 2 så ska jag och Olivia ut i skidbacken vid mig och henne och åka skidor. Vad annars ska man göra där? Vi kommer nog inte få några bilder från det, men kanske att det blir bilder. Vi får se. Men jag ska lära Olivia att åka, så det får ta sin lilla tid. Vi ska faktiskt börja i banbacken men sedan så ska vi upp i den stora backen ofc! Men om Olivia inte vågar ska jag tvinga upp henne :)
Just nu:
Vi ses senare ofc! <3

Klara sover över i mitt rum

Haha, Klara ska sova över i mitt rum. Mitt rum ligger 3 m bort från hennes rum. Vi har blåst upp en maddrass som hon kan sova på. Jag och Klara är även förlovade med frysta hallon! Det är skita gott jue! Vi ska ha brölloppet i morgon. Det kanske blir bilder från de, hehehe :) Nejdå, skoja bara. Men i morgon ska jag åka skidor med Olivia och jag ska även shoppa med min disco dans grupp, High Score. Vi ska shoppa en dräkt. Jag lägger upp resultatet senare, alltså i morgon, eheh. Som ni kanske ser så har Klara fixat 3 stycken kategorier till. Jag är kär i bakverkskategorin. Den blev så fin, alltså bild grejen o det. Om ni undrar vem som gjort Cupcaken så är det Klara som gjort den. Hehe :) Aja, här kommer bilder!
See yaaa! <3
Nu ska jag gå o lägga mig.
Pööööössssss! Vi ses i morgon! <3

Uttråkad cheyyyy....♥

Jaa... Nu är jag jätte uttråkad :( Sitter med SO läxa/prov som jag ska ha på Torsdag :/♥
Men aja....
Det handlar om typ Gustav III och alla gamla gubbar i Sveriges hitsoria och tanter i författar världen. Jaa...♥
AHHHH!!! JAG HAR FASTNAT I SO VÄRLDEN! :O
Som ni ser så är det inte så värst kul. Eller...? Jaa man behöver ju inte sitta och plugga helatiden ;) Man kan ju ta pauser då och då... ;) Kanske ska man fotografera på pauserna :D
Seeesss :D

Lev livet

Ehmm... jag kom inte på någon bra rubrik, så hehe!
Men aja, jag tycker att ni som läser denna blogg eller är kompis med mig på fb ska följa Lavla avsnitten. Jag lägger ut varje gång på fb, och det visar sig att vi får fler och fler som tar sin tid och kollar på våran blogg. Det är Olivia och jag väldigt tacksamma till :)
Jag vill även tacka Klara för att hon gjort så fint på våran blogg. Hon är inte riktigt klar ännu, men nära.
Så här ser det ungefär ut på våran blogg nu :)
På vänster sida kan ni hitta det. Vad vi vet nu kommer vi att ha 2 till kategorier. Det kommer att vara danstävlingar och födelsedagar men det kommer att dyka upp senare.
Men nu vill jag även visa en lite grej som Olivia skrivit på fb.
Seeee yaaa!
Bilderna är omgjorda i Paint och det är inte världens bästa programm. Så det ser lite konstigt ut. Hoppas att det inte gör något! :)
I morgon blir det skidor med Olivia och shopping med gruppen High Score!

Lavla :)

I detta avsnitt deltog Klara :)

Klara är alltså tjejen på bilden :)

Lavla del 4

Seeeee yaaaaa!

Allt vi gjort idag, bilder!

Seee yaaaa!

Frukost

Nu äter jag frukost :)
Har inte ätit så ordentlig frukost på sistondet så jag tänkte att jag gör det nu!
Oboy, och en macka med salami på :)

Väntar på Olivia

Vaknade precis. Så jag har inte varit uppe så länge.
Som ni ser nu på våran blogg så har Klara gjort klart våran header, och vi har fått reda på massa andra saker också. Nu ska Klara bara fixa kategorierna på vänstra sidan av bloggen! Vi är väldigt tacksamma Klara :)
Aja, jag smsade Olivia för en stund sedan men hon har inte svarat ännu. Men hon lär nog svara senare! Jag ska i alla fall ner o äta frukost nu :) Bloggar mer sedan :)
Pööööössssss!

Tack Klara, Idag MAJA!!!♥

Hejsan alla tittare :)

Nu håller Klara på att fixa med vår blogg. Vi har redan fått en fantasktiskt fin header♥ Tack Klara!
Hon kommer att fixa mer sedan.

Om ni undrar vad vi har gjort på headern så var det såhär att igår skulle vi ut och fotografera när vi sprang och hoppade. Och vi var rätt osmarta som hoppade på gräs.... Men jag som ni ser längst ner i hörnen så har vi då snubblat baklänges, båda två. Och Klara fick bild på det!! Minnen....

Idag ska jag och Maja vara men innan det ska jag duscha. Jaa, jag hoppas att ni kollar på Lavla avsnitten och pannkakedagen. Dom är så roliga :D Idag KANSKE det kommer ett nytt avsnitt av Lavla... man vet inte ;)

Syns senare alla♥  (en bild på mig när jag var liten)






RSS 2.0